Evenementen

De evenementen

Naast het geven van voorlichtingen en doe-dagen vinden we het ook belangrijk om diverse evenementen te organiseren. Benieuwd welke evenementen er gepland staan? Like onze socials en blijf up to date!


Girls’day 2024

Op 18 april zal de jaarlijkse Girls’day weer georganiseerd worden. En een Girls’day zou een Girls’day niet zijn als wij niet meedoen.

Net als vorig jarig zullen we onze deuren openen voor alle meisjes in de regio West-Brabant en Zeeland. We hebben interessante meiden aan het woord die je vertellen hoe leuk het werk in de bouw en techniek is. Je mag ze alles vragen en samen ga je aan de slag!

Check hier onze after movie.

TOP Week

Na jaren van afwezigheid komt de TOP week weer terug. De TOP week organiseren we voor de voortgezet onderwijs scholen in West-Brabant.

Wat houdt de TOP week in? De naam zegt het al een beetje, gedurende een hele week nodigen we leerjaar 2 leerlingen uit om een kijkje te nemen op onze locatie in Bergen op Zoom. Maar het blijft niet bij kijken alleen, nee je mag ook meedoen!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. De planning is om de TOP week eind oktober begin november te laten plaatsvinden. Meer informatie zal spoedig volgen.